Ribery dissar PSG: ”Är inte som Bayern”

Franck Ribéry har terroriserat Bundesligas högerbackar i fem år, men har ännu inga planer på att lämna Bayern München.

Under en intervju med tyska tidningen Bild fick han frågan om ryktena kring storsatsande PSG:s försök att värva Boulogne-sonen.

– Om PSG har visat intresse? Då måste de ge mig minst 173 miljoner kronor netto om året! Nej, jag skämtar. Helt allvarligt så har PSG ett nytt projekt som de utvecklar. Men snälla, de är fortfarande inte som Bayern, säger han till Bild.

Zidane ”som en storebror”

Han fortsätter:

– Mitt kontrakt gäller till 2015 och jag vill inte lämna. Jag har aldrig varit älskad någon annanstans!, säger Ribéry.

Han berättar också att han har lärt sig av mannen vars fotsteg han spåddes gå i – Zinedine Zidane.

– Jag pratar med många unga spelare, jag försöker hjälpa dem. Som Zidane gjorde med mig. Jag hade chansen att spela med honom i VM 2006. Han var som en storebror för mig, jag lärde mig mycket, säger han.

Klockan 18.30 på lördag tar klara ligaledaren Bayern München emot ligatrean Borussia Dortmund.

This entry was posted in SE and tagged by News4Me. Bookmark the permalink.

About News4Me

Globe-informer on Argentinian, Bahraini, Bavarian, Bosnian, Briton, Cantonese, Catalan, Chilean, Congolese, Croat, Ethiopian, Finnish, Flemish, German, Hungarian, Icelandic, Indian, Irish, Israeli, Jordanian, Javanese, Kiwi, Kurd, Kurdish, Malawian, Malay, Malaysian, Mauritian, Mongolian, Mozambican, Nepali, Nigerian, Paki, Palestinian, Papuan, Senegalese, Sicilian, Singaporean, Slovenian, South African, Syrian, Tanzanian, Texan, Tibetan, Ukrainian, Valencian, Venetian, and Venezuelan news

Leave a Reply