Her avgjør Müller på feilaktig idømt straffespark

Reprisene viste nemlig at Mario Fernandes (24) felte Mario Götze (22) få centimetre utenfor sekstenmeteren selv om navnebror Götze falt innenfor feltet i det 22. minuttet.

Det var ikke lett for den skotske dommeren å se at han egentlig skulle ha dømt frispark istedenfor straffe, og han pekte på ellevemetersmerket – uten voldsomme protester fra hjemmelaget.

Og straffen, den ekspederte Thomas Müller (25) sikkert i mål.

VG Live: Les utfyllende referat fra kampen her!

Rett etter scoringen fikk den regjerende tyske mesteren på ny nettsus, men det nydelige angrepet, der Robert Lewandowski (26) fant Müller med hælen, fikk ballen tilbake og scoret, ble korrekt avblåst for offside.

Bayern München hadde nesten alt av banespillet, men mot slutten av omgangen var likevel hjemmelaget, som åpenbart ikke ønsket en reprise av 1-5-tapet mot Roma forrige runde, farlig frempå.

pTOMME TRIBUNER: P grunn av CSKA-fansens drlige oppfrsel mot Viktoria Plzen i desember, ble kampen spilt for tilnrmet tomme tribuner.br//p

TOMME TRIBUNER: På grunn av CSKA-fansens dårlige oppførsel mot Viktoria Plzen i desember, ble kampen spilt for tilnærmet tomme tribuner.

Først ved Ahmed Musa (21), som alene med Manuel Neuer (28) etter å ha løpt fra nysignerte Mehdi Benatia (27) ikke klarte å overliste keeperen.

Deretter da Roman Eremenko (27) traff krysstangen like etterpå.

– Vi lot dem komme til to farlige kontringer før pause. Heldigvis endte ingen av dem i scoring, konstaterte Guardiola ifølge NTB.

Så var det imidlertid bortelaget til å ta over kampen igjen, og det var ikke langt fra at en kontring som involverte Götze, Arjen Robben (30) og Lewandoswki gikk i mål rett før pause.

I den andre omgangen var det igjen Bayern München som styrte kampen. Tyskerne hadde 822 av 918 vellykkede pasninger mens CSKA Moskva fant en medspiller på 174 av 260 pasningsforsøk.

Bayern München traff dermed på nesten fem ganger så mange pasninger som hjemmelaget og hadde også 77 prosent av ballbesittelsen.

– Det var virkelig vanskelig å komme gjennom CSKA-forsvaret, så lenge de lå med ti mann bak ballen, sa Bayern-trener Pep Guardiola.

Hverken de eller hjemmelaget maktet imidlertid å score flere, og dermed endte kampen 1-0 til bortelaget.

Det betyr at Bayern München har vunnet sine to kamper så langt i denne sesongens Champions League. CSKA Moskva står på sin side med null poeng i gruppe E.

Roma og Manchester City, som er i den samme gruppen, møtes til dyst klokken 20.45. Den kampen kan du følge her!

PS! Som følge av oppførselen til CSKA Moskvas fans i kampen mot Viktoria Plzen i desember, ble kampen spilt for tilnærmet tomme tribuner.

This entry was posted in NO and tagged by News4Me. Bookmark the permalink.