Eremenkos CSKA Moskva förlorade

CSKA Moskva förlorade mot Bayern München i Champions League med 0-1. Thomas Müller gjorde matchens enda mål från straffpunkten.

Müllers fullträff kom i den 22:a minuten. Roman Eremenko spelade hela matchen och var nära att göra mål.

I slutet av den första halvleken dundrade han på två gånger. Ett av skotten träffade ribban men Eremenko och CSKA lyckades inte spräcka nollan. I ett kort videosammandrag på UEFA:s webbplats kan man se Eremenkos två försök på målskytte.

– Vi hade lägen. Vi lyckades kontra bra men avsluten uteblev. Vi kämpade, försökte och gjorde vad vi kunde men den sista skärpan saknas och det är viktigt mot lag av Bayerns kaliber. Vi måste omsätta chanser i mål, sade Roman Eremenko till UEFA efter matchen.

CSKA Moskova – Bayern München 0-1 (0-1)

Bayern München: Müller 22 min på straff

Open all references in tabs: [1 – 4]

This entry was posted in SE and tagged by News4Me. Bookmark the permalink.