Bayern vant supercupen etter straffedrama

Siden Bayern hadde satt alle sine fem første straffer, måtte Romelu Lukaku score for Chelsea. Belgieren bukket under for presset og satte en svak straffe for langt inn mot midten.

Manuel Neuer gikk riktig vei og reddet. Dermed vant Pep Guardiola sitt første trofé som trener i Bayern. I tillegg fikk tyskerne revansj etter det vonde straffetapet for nettopp Chelsea i mesterligafinalen i 2012.

Men Bayern var ikke mange sekundene fra å tape fredagens supercup. Først på overtid i annen ekstra omgang klarte Javier Martínez å gi den regjerende mesterligavinneren et fullt fortjent 2-2-mål.

Tyskerne fikk til slutt betalt for sitt enorme press etter at Eden Hazard hadde sendt Chelsea opp i 2-1-ledelse i det 93. minutt. London-laget, som spilte med ti mann i begge ekstra omgangene, jobbet hardt for å holde stand. Til slutt sprakk det for José Mourinhos menn.

Fernando Torres ga Chelsea en tidlig ledelse i kampen, mens Franck Ribéry utlignet til 1-1 rett etter pause. Stillingen holdt seg til ordinær tid. (©NTB)

This entry was posted in NO and tagged by News4Me. Bookmark the permalink.