Bayern München tappade segern i stormötet

Schalke 04 hade öppnat säsongen tveksamt och hade ingen enkel match att vänta hemma mot Bayern München på Veltins-Arena.

Det började heller inget vidare för Gelsenkirschen-laget.

Efter tio minuter kom Sebastian Rode igenom i straffområdet och lyckades peta fram bollen till Robert Lewandowski, som skickade in sitt första ligamål för sin nya klubb.

De regerande mästarna öste på men resultatet stod sig in i paus. I andra halvlek spelade jämnade Schalke ut spelet och kvitteringen skulle komma efter en fast situation.

Benedikt Höwedes var på rätt plats och tryckte in 1-1 från nära håll, ett resultat som stod sig de resterande 28 minuterna av matchen.

This entry was posted in SE and tagged by News4Me. Bookmark the permalink.