Bayern München fortsetter uten tap

Berlin (NTB-Reuters): Luiz Gustavo og Mario Mandzukic scoret i løpet av de siste ti minuttene, og dermed står Bayern München fortsatt med full pott i Bundesliga i år.

Gustavo skrudde et skudd fra 18 meter i buret med ni minutter igjen å spille, mens Mandzukic tuppet inn sitt sjette mål for sesongen to minutter senere. Dermed ble det 2-0 til hjemmelaget. Etter seks kamper står laget med 18 poeng og en klar ledelse på tabellen.

Ledelsen til Eintracht Frankfurt var lørdag kveld på fem poeng, men Frankfurt-laget har alle muligheter til å kutte inn på forspranget i søndagens kamp mot Freiburg.

Hamburg slo Hannover 1-0 hjemme dagen etter at den tradisjonsrike klubben feiret 125 års jubileum. Det var Artjoms Rudnevs som ble matchvinner etter å ha fått en flott pasning fra Rafael van der Vaart. Scoringen var Rudnevs andre for sesongen.

Hamburg fikk en heller svak start på sesongen, men etter å ha vunnet to av de tre siste kampene er laget til Per Ciljan Skjelbred på full fart oppover på tabellen. Skjelbred var ubenyttet reserve i denne kampen.

Mohammed Abdellaoue slapp til i annen omgang for Hanover, men det hjalp lite, for han kom ikke på scoringslisten og måtte bokføre nok et nederlag. (©NTB)

Nettavisen har passert 30.000 venner på Facebook! Nå gir vi en krone til Natteravnene for hver nye venn vi får. Klikk på denne Like-knappen for å bli venn med Nettavisen og samtidig gi en krone til Natteravnene:

Open all references in tabs: [1 – 4]

This entry was posted in NO and tagged by News4Me. Bookmark the permalink.