Valset over Stuttgart

Pep Guardiolas mannskap fortsatte der det slapp i Champions League-kampen mot Arsenal, og med seieren i dag økte Bayern serieledelsen. Laget er åtte poeng foran Borussia Dortmund, som spiller lokaloppgjør mot Schalke søndag.

Arjen Robben var som alltid et uromoment i Bayern-laget. 1-0 kom etter et kjapt kontringsangrep. Laget brøt etter en corner, og fem-seks mann stormet framover. Robben brystet innlegget fra Douglas Costa i mål.

Sju minutter senere var det Costas tur til å score. Han dundret inn 2-0 på en ny solid kontring. Det gikk ofte veldig kjapt da Robben satte fart. I det 37. minutt kombinerte han og fant storscorer Robert Lewandowski foran mål. Det var polakkens ellevte fulltreffer denne sesongen.

I svime

Det skulle bli verre. Stuttgarts forsvarere løp rundt nærmest rundt i svime da Thomas Müller dukket opp inne i feltet og headet ballen i mål til 4-0. Målet kom etter flere flotte kombinasjoner av Bayern-laget.

Stuttgart sliter i bunnen har bare to lag bak seg. I 2. omgang ble det ikke flere scoringer.

Nordtveit-sjanse

Håvard Nordtveit vikarierte igjen på høyrebacken for Borussia Mönchengladbach, som han har gjort i de siste kampene. Lørdag ble det 0-0 mot Ingolstadt.

Nå kan Nordtveit kanskje også få forsøke seg på sin vante plass på sentral midtbane ettersom stjernen Granit Xhaka fikk rødt kort og må stå over minst en kamp.

Landslagskeeper Ørjan H. Nyland var igjen benkesliter for Ingolstadt.

Wolfsburg gjorde det svært vanskelig for seg i bortekampen mot Mainz. Allerede etter 13 minutter fikk Julian Draxler marsjordre. Det endte med at Mainz vant 2-0 etter mål av Pablo De Blasis før pause og Yunus Malli etter.

Leverkusen rotet det voldsomt til på hjemme mot Köln og tapte 1-2. Bortelaget fikk gjøre 1-0 ved Dominic Maroh etter 17 minutter. Mexicaneren Javier Hernández utlignet før pause, men hjemmelagets ti mann kunne ikke hindre Marohs annet mål da han ble matchvinner etter 72 minutter.

Kyriakos Papadopoulos ble utvist åtte minutter ut i 2. omgang.

Open all references in tabs: [1 – 3]

This entry was posted in NO and tagged by News4Me. Bookmark the permalink.