Skjelbred rystet Bayern med målgivende

Allerede etter fire minutter var Skjelbred helt sentral da gjestene sjokkerte de regjerende Champions League-mesterne på Allianz Arena.

Nordmannens presise hjørnespark landet på pannebrasken til Adrian Ramos, som headet Hertha Berlin i ledelsen.

Scoringen rystet Pep Guardiolas mannskap, for bortelaget rakk også å treffe tverrliggeren bør rødtrøyene kom til hektene på eget gress.

VGTV: Her kan du se høydepunktene fra kampene.

Noe særlig bedre ble det ikke av at Toni Kroos og Arjen Robben begge måtte forlate banen med skader tidlig i kampen.

Samtidig var det innbytter Mario Mand¿ukic som skulle gjøre livet surt for Skjelbred og lagkameratene.

Kroaten utlignet etter en halvtime, og samme mann fikset Bayern-ledelse fem minutter ut i andre omgang.

Mario Götze la på til 3-1 like etter. Hertha Berlin reduserte, men klarte ikke å få inn 3-3-scoringen.

Seieren gjør at serieleder Bayern står med 26 poeng etter ti kamper.

Skjelbred pådro seg et gult kort i sluttminuttene.

Fakta fra Bundesliga:

Bayern München – Hertha Berlin 3-2 (1-1)

Mål: 0-1 Adrian Ramos (4), 1-1 Mario Mandzukic (30), 2-1 Mandzukic (51), 3-1 Mario Götze (54), 3-2 Anis Ben-Hatira (58).

71.000 tilskuere.

Per Ciljan Skjeldbred spilte hele kampen for Herta Berlin.

Hannover – Hoffenheim 1-4 (0-2)

Mål: 0-1 Sejad Salihovic (str. 10), 0-2 Kai Herdling (18), 1-2 Salif Sane (56), 1-3 Roberto Firmino (62), 1-4 Firmino (64).

45.000 tilskuere.

Rødt kort: Mame Biram Diouf (12), Marcelo (64), Hannover.

Tarik Elyounoussi spilte 12 minutter som innbytter for Hoffenheim.

Leverkusen – Augsburg 2-1 (1-1)

Mål: 0-1 André Hahn (24), 1-1 Simon Rolfes (34), 2-1 Emre Can (83).

27.811 tilskuere.

Mainz – Eintracht Braunschweig 2-0 (1-0)

Mål: 1-0 Shinji Okazaki (8), 2-0 Okazaki (68).

30.657 tilskuere.

Omar Elabdellaoui spilte hele kampen for Eintracht Braunschweig.

Schalke – Borussia Dortmund 1-3 (0-1)

Mål: 0-1 Pierre-Emerick Aubameyang (14), 0-2 Nuri Sahin (51), 1-2 Max Meyer (62), 1-3 Jakub Blaszczykowski (74).