Omars melding svir etter marerittkveld mot Bayern. Nå kan alt ryke

• Bayern München – Olympiakos 4-0 (3-0)

(Dagbladet): Olympiakos hadde nesten avansementet i Champions League i boks med hele seks poeng og fire måls forsprang til Arsenal med to kamper igjen.

–  Det er veldig mye som skal til for at vi ikke går videre, men selvfølgelig, det er fotball, sa Omar Elabdellaoui til Dagbladet før kveldens kamper.

Ja, det er fotball, og det tok ikke mange minutter av kveldens Champions League-runde før grekernes muligheter ble betraktelig redusert.

Etter en halvtimes spilt lå Olympiakos under med tre mål mot Bayern München, mens Arsenal ledet 2-0 mot Dinamo Zagreb.

Til slutt vant Arsenal med tre mål, mens Bayern banket Omar og co med 4-0. Det betyr at Arsenal nå har avansementet i egne hender om de slår Olympiakos med de riktige sifrene borte i siste runde.

Elabdellaoui og co trenger ett poeng mot The Gunners for å gå videre til sluttspillet. Grekerne kan også ta seg videre med 0-1- eller 1-2-tap. Da vil de gå videre på bortemålsregelen i innbyrdes oppgjør, ettersom de slo Arsenal 3-2 borte i den første kampen.

Marerittåpning

Douglas Costa sendte tyskerne til himmels etter bare åtte minutter. Brasilianeren utnyttet en keepertabbe av Roberto og satt returen iskaldt i mål. Omar Elabdellaoui forsøkte å stoppe Douglas, men kom akkurat litt for sent.

– Douglas Costa er kanskje den beste kantspilleren jeg har møtt. Han er en utoverkant som kjører mot linja for å legge inn, mens Alexis Sanchez drar veldig mye innover i banen, sa den norske landslagsbacken før kampen.

Rett etterpå roet gjestene det til igjen. Denne gang var det scoringsmaskinen Robert Lewandowski som jublet for scoring etter at han først ble skutt i rumpa, før han snappet opp ballen og banket den i mål.

I det 20. minutt kom scoring nr. 3, og den greske kollapsen ble komplettert. Etter et langt angrep fant Arjen Robben Thomas Müller, som satt inn Bayerns tredje scoring på tolv minutter.

Best også med ti mann

Holger Badstuper ble utvist tidlig i 2. omgang etter å ha felt Brown Ideye som bakerste mann, men gjestene fra Hellas klarte likevel ikke å slå tilbake.

Kingsley Coman stupte ballen i mål etter å ha mottatt ballen fra Müller. Franskmannen kolliderte med keeper og ble liggende etter scoringen, men kom seg på beina igjen.

Bayern München var best også med ti mann og kontrollerte inn en knallsterk 4-0-seier. Den tyske storklubben er nå videre som gruppevinner, mens Olympiakos må kjempe med Arsenal om 2. plassen.

This entry was posted in NO and tagged by News4Me. Bookmark the permalink.