Alonso sendte Bayern videre med deilig volleyscoring

Bayern München-Darmstadt 1-0

Se kremmerhuset i Sportsnyhetene øverst.

Xabi Alonsos kremmerhus fra 25 meters hold ble kampens eneste da Bayern München tok seg til kvartfinalen i den tyske cupen.

Den tidligere Liverpool-spilleren fikk drømmetreff noen minutter før pause, og sendte ballen i en lekker bue over keeper.

Målet ble det store høydepunktet i kampen. Gjestene fra Darmstadt, på 12.plass i Darmstadt, ga de suverene serielederne kamp på Allianz Arena.

Bayern stilte med et sterkt lag til cupkampen, men likevel ble det ikke plankekjøring for de tyske mesterne, som likevel tok seg til kvartfinalen.

Nordtveit ut
Håvard Nordtveit og Borussia Mönchengladbach forsvant ut av den tyske fotballcupen tirsdag.

For første gang på seks år er nemlig nedrykkstruede Werder Bremen klare for kvartfinale. De slo Nordtveit og co med 4-3 på bortebane.

Midtstopper Håvard Nordtveit spilte hele kampen for Gladbach. 53.106 tilskuere så kampen.

Tidligere Lillestrøm-angriper Anthony Ujah scoret Werders 4-2-mål tolv minutter før slutt.